agile

VX Product Owner training

Gegeven door Bert Grevelink

Waarom de VX Product Owner training?

De VX Product Owner training is qua inhoud vergelijkbaar met de Professional Scrum Product Owner training van Scrum.org maar wordt gegeven met aangepast lesmateriaal vervaardigd door onze Agile Coach Maarten Hoppen. Bij deze training is het mogelijk meer praktijkgericht te werken en bestaat de mogelijkheid om de inhoud meer te laten aansluiten bij de organisatie-specifieke onderwerpen van de deelnemers.
 
Na het volgen van deze training is het mogelijk dezelfde certificering te behalen als bij de Professional Scrum Product Owner training. Wil je na het volgen van de training het examen doen? Wij regelen het voor je! Hier zijn extra kosten aan verbonden van $200, circa €180 (afhankelijk van de wisselkoers).
 
Wil jij elk Scrum traject tot een succes maken? De juiste waarde op het juiste moment leveren? De business nog beter te woord staan en je development team voorzien van de juiste info op het juiste moment? Dan is de VX Product Owner training iets voor jou! Na het afronden van deze training heb je alle handvatten om succesvol aan de slag te gaan als Product Owner.
 

Wat leer je tijdens deze training?

In twee trainingsdagen vertellen we je over de Scrum waarden en de pilaren waarop Scrum leunt. Als je de training hebt afgerond weet je hoe je de business te woord staat, hoe je de backlog goed op orde houdt en hoe je je Scrum teams het beste informeert. Je wordt de schakel tussen de developers en de stakeholders. De training is interactief en afwisselend en tijdens de training spelen we af en toe een serious game om de theorie te ondersteunen.

Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

 • De theorie; Scrum
 • De praktijk; hoe zorg je nu voor maximale waarde voor de klant?
 • Information radiators en andere visuele technieken om je projectvoortgang mee te presenteren.
 • Omgaan met verandering en inspelen op de wensen van de business.
 • ROI en andere meetinstrumenten.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Die doe je op tijdens de training. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.
 

Certificering

Na het volgen van deze training is het mogelijk dezelfde certificering te behalen als bij de Professional Scrum Product Owner training. Wij regelen het voor je! De kosten hiervan zijn $200, circa €180.

Trainer(s)

bert-grevelink

Bert Grevelink

Agile Coach

Datums & tijden

Over deze training

 • 1200,- per deelnemer
 • VX Company, Baarn
 • Twee dagen (09.00-17.00 uur)
 • Bekijk data
Inschrijven

Meer informatie

Wil je met meer collega’s deelnemen of wil je dat we deze training bij jou op locatie geven? Dat kan! Neem gerust contact op met Maartje Backus via vxacademy@vxcompany.com of 06 15 02 42 65.

Inschrijven

 • 1200,- per deelnemer
 • VX Company, Baarn
 • Twee dagen (09.00-17.00 uur)

Voornaam invullen

Achternaam invullen

E-mailadres invullen

Alleen cijfers invullen

Bedrijfsnaam invullen

Adres invullen

Postcode invullen (1234 AB)

Plaats invullen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. *

U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company