agile

VX Scrum Master training

Gegeven door Bert Grevelink

Waarom de VX Product Owner training?

Wil jij je rol als Scrum Master beter kunnen invullen? Teams ontwikkelen en het Scrum framework beter kunnen vertalen naar jouw praktijksituatie? Niet alleen je Scrum team, maar ook de organisatie een stap verder brengen in Agile werken? Dan is de VX Scrum Master training iets voor jou! Na het afronden van deze training heb je alle handvatten om succesvol aan de slag te gaan als Scrum Master.
 
De VX Scrum Master training is qua inhoud vergelijkbaar met de Professional Scrum Master training van Scrum.org maar wordt gegeven met aangepast lesmateriaal vervaardigd door onze Agile Coach Maarten Hoppen. Bij deze training is het mogelijk meer praktijkgericht te werken en bestaat de mogelijkheid om de inhoud meer te laten aansluiten bij de organisatie-specifieke onderwerpen van de deelnemers.
 
Na het volgen van deze training is het mogelijk dezelfde certificering te behalen als bij de Professional Scrum Master training. Wil je na het volgen van de training het examen doen? Wij regelen het voor je! Hier zijn extra kosten aan verbonden van $150, circa €140 (afhankelijk van de wisselkoers).
 

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze Scrum Master training leer je binnen twee dagen hoe je kunt starten om Scrum in jouw team te implementeren of hoe je een bestaand Scrum team naar een hoger niveau kan brengen. Er wordt uitgebreid ingegaan op de basisprincipes, rollen, tools en meetings van het Scrumproces. Dit door middel van een steeds afwisselende mix van theorie, praktijkoefeningen en Agile games.
Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

 • De Scrum basisprincipes en theorie.
 • De rollen en verantwoordelijkheden, wie doet wat nu eigenlijk?
 • Welke rituelen heeft Scrum en waarom zijn deze zo belangrijk?
 • Hoe kan jij als Scrum Master, het team het effectiefst faciliteren?
 • Welke tools gebruik je om je voorspelbaarheid te vergroten voor de stakeholders?

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Die doe je op tijdens de training. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.
 

Certificering

Wil je na het volgen van de VX Scrum Master training examen doen en je certificering halen? Wij regelen het voor je! Hier zijn extra kosten aan verbonden van $150, circa €140.

Trainer(s)

bert-grevelink

Bert Grevelink

Agile Coach

Datums & tijden

Over deze training

 • 1200,- per deelnemer
 • VX Company, Baarn
 • Twee dagen (09.00-17.00 uur)
 • Bekijk data
Inschrijven

Meer informatie

Wil je met meer collega’s deelnemen of wil je dat we deze training bij jou op locatie geven? Dat kan! Neem gerust contact op met Maartje Backus via vxacademy@vxcompany.com of 06 15 02 42 65.

Inschrijven

 • 1200,- per deelnemer
 • VX Company, Baarn
 • Twee dagen (09.00-17.00 uur)

Voornaam invullen

Achternaam invullen

E-mailadres invullen

Alleen cijfers invullen

Bedrijfsnaam invullen

Adres invullen

Postcode invullen (1234 AB)

Plaats invullen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. *

U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company