Pepijn 2@4x

VX TalentLab 2018 – 2019

Op 18 oktober 2018 starten we met een groep van 20 talentvolle VX’ers het VX TalentLab; het programma waarin het talent van onze professionals versneld naar een hoger niveau wordt gebracht. De professionals investeren in persoonlijke ontwikkeling door te kijken waar hun kracht ligt en waar zij energie uithalen. Op deze manier creëren zij een eigen talentenprofiel!

Kick-off

Op 18 oktober start om 16.00 de kick-off van het VX TalentLab. Op deze dag maken de deelnemers kennis met de deelnemende opdrachtgevers. Zodra zij in teams hebben gekozen met welke opdracht zij aan de gang gaan, kan het VX TalentLab écht van start gaan. Lees hier later meer!

Cases

De professionals gaan negen maanden aan de slag in een klein team, met collega’s uit verschillende IT-vakgebieden. Samen gaan zij vanuit verschillende invalshoeken nieuwe, innovatieve ideeën ontwikkelen en dat doen ze voor de klant of voor VX. De vraagstukken die worden aangeleverd zijn stuk voor stuk innovatief en uitdagend. Lees hier later meer!

Coaching

Gedurende het VX TalentLab worden de professionals zowel individueel als in groepen begeleid door ervaren en gecertificeerde coaches. Deze coach helpt hen om hun talenten te ontdekken, doelstellingen op te stellen en bespreken ze de voortgang. Lees hier later meer!

Slotdag

Tijdens de slotdag op 6 juni 2019 presenteren de professionals in teams hun innovatieve idee aan collega’s, deelnemende opdrachtgevers en de directie van VX. Daarnaast wordt er een jury samengesteld die ‘Het beste idee van TalentLab 2018 – 2019’ uitkiest! Lees hier later meer!

Aftermovie slotdag 2017