vx company
menu
sluiten
website, computer, laptop, vx company

wat houdt
je bezig?

Bij VX Company werken wij iedere dag aan kwalitatief onderscheidende IT-dienstverlening met toegevoegde waarde voor onze klanten. De vraag is: waar ben jij naar op zoek?

Wat betekent Agile
voor mijn organisatie?

We leven in een wereld waarin de ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Een wereld waarin complexiteit en onzekerheid over de toekomst een gegeven zijn. Vasthouden aan oude strategieën en lange termijn planningen werkt niet meer. Je blijft pas relevant voor klanten als je wendbaar en adaptief durft te zijn. En dat is nou precies waar Agile om draait.

Lees meer

Ik wil een applicatie die mijn processen ondersteunt

Wanneer je kiest voor een op maat gemaakte applicatie, zijn er nog veel vervolgkeuzes te maken. Van functionaliteit (wat moet de applicatie precies doen?), tot esthetisch (hoe moet het eruit zien?). En van techniek (welk platform kiezen we?) tot organisatorisch (wat wil je zelf doen en wat besteed je uit?). Het traject van idee tot realisatie, vraagt om een expert die met je meedenkt. Niet alleen tijdens het project, maar ook in de jaren die volgen.

Lees meer

Mijn bestaande applicatie moet onderhouden en doorontwikkeld worden

Hoe kun je snel reageren als er aanpassingen of uitbreidingen van jouw applicatie nodig zijn? En hoe houd je de kosten daarvan onder controle? Op maat gemaakte software is een goede oplossing, maar vraagt soms ondersteuning bij het gebruik. VX Company beantwoordt al jouw vragen en zorgt al 15 jaar voor onderhoud, uitbreiding en vernieuwing van op maat gemaakte applicaties.

Lees meer

Ik wil Agile software en DevOps software development

Meekomen in digitale transformatie betekent dat jouw organisatie digitaal wendbaar moet zijn. Je bent gericht op continu verbeteren. Dat stelt eisen aan hoe de business met veranderingen omgaat en IT faciliteert: snel, flexibel en veilig. Zo is de organisatie als geheel in staat om snel te reageren op veranderende behoeftes van klanten èn blijf je de concurrentie voor. Een mooi verhaal, maar hoe staat jouw organisatie er daadwerkelijk voor? Sterker nog, hoe bereik je het gewenste resultaat?

Lees meer

Ik wil meer waarde uit onze data halen, hoe pak ik dat aan?

Veel bedrijven beschikken al over gegevens waarmee zij hun bedrijfsprestaties kunnen verbeteren, maar hebben nog geen idee hoe die data te gebruiken voor besluitvorming en sturing. Bovendien zit de data opgesloten in meerdere systemen die voor verschillende doelen worden gebruikt. Hoe maak je daar één geheel van?

Lees meer

Ik heb (tijdelijk) extra IT-ondersteuning nodig

Heb jij behoefte aan tijdelijk extra ondersteuning op jouw IT-afdeling, tijdens een project of migratie? Of is één van jouw collega’s of medewerkers voor een langere tijd afwezig? Het maakt niet uit in welke situatie jij zit. Wij helpen je verder. Wanneer je behoefte hebt aan extra ondersteuning voor een korte of langere periode, wil je kunnen terugvallen op een betrouwbare partner die snel en ervaren IT-professionals kan inzetten.

Lees meer

IS ER IETS ANDERS DAT JE BEZIG HOUDT?

michel flens, vx company
Neem contact op met Michel Flens
maatwerkapplicatie