vx company
menu
sluiten
vx company

Ik heb (tijdelijk) extra Software Development ondersteuning nodig

Heb jij behoefte aan tijdelijk extra ondersteuning in jouw software development team, tijdens een project of migratie? Of is één van jouw collega’s of medewerkers voor een langere tijd afwezig? Het maakt niet uit in welke situatie jij zit. Wij helpen je verder. Wanneer je behoefte hebt aan extra ondersteuning voor een korte of langere periode, wil je kunnen terugvallen op een betrouwbare partner die snel en ervaren software development professionals kan inzetten.

De juiste kennis en expertise

Naast reguliere ondersteuning tijdens ziekte of verlof, kun je bij VX Company ook terecht voor extra specialistische kennis. Wij leveren zeer ervaren en doelgerichte  software development professionals die in samenwerken met jouw collega’s. Daarbij zorgen wij voor de perfecte match die niet alleen op technisch vlak, maar vooral ook op persoonlijk vlak klopt. Volgens ons is de klik tussen medewerkers namelijk net zo belangrijk voor een goede onderlinge samenwerking en communicatie.

Onze junior, medior en senior professionals zijn gespecialiseerd in onder andere .NET, Java, Scala, Kotlin, Quality Assurance en Testing/Test Automation. Zij werken dagelijks met DevOps en Agile methodieken. Zij zetten jouw business requirements om naar kwalitatief goede software oplossingen. Door de diversiteit aan opdrachtgevers, hebben wij kennis van vele branches, marktbewegingen, werkwijzen, culturen en state-of-the-art technieken en applicaties. Onze mensen kijken verder dan jouw oorspronkelijke vraag en komen waar gewenst met verbetervoorstellen.

vx company overleg, werknemers, laptop, vx company
Partnership

Wij zijn ervan overtuigd dat software development voor 100% mensenwerk is. Het succes dat we voor ogen hebben, kunnen we enkel door optimale samenwerking realiseren. Daarom hechten én bouwen we graag aan een goede relatie met klanten op alle niveaus, zodat er een partnership ontstaat. Hierdoor hebben wij al een hoge mate van vertrouwen opgebouwd bij onze bestaande klanten.

Vanuit dit partnership verwachten en stellen zij onze inhoudelijke initiatieven op prijs. Onze professionals passen in dit profiel. Zij zijn initiatiefrijk, signalerend, communicatief vaardig, organisatiesensitief en hebben overzicht. Zij zijn zelfredzaam, kritisch en bedreven in het constructief samenwerken met anderen in wisselende omgevingen. Vanzelfsprekend leveren wij professionals op ieders vakgebied, die zowel parttime als fulltime jouw organisatie kunnen versterken.

Dus, in het kort:

Wij leveren professionals die matchen met jouw organisatie en kwaliteit toevoegen aan iedere opdracht. Zij werken samen met jouw collega’s of medewerkers aan de realisatie van het gewenste resultaat op het gebied van business én architectuur. Onze professionals blijven hiervoor continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Maar wij doen meer. Wij werken graag samen met jou toe naar een partnership. Om altijd de juiste oplossing te vinden en jouw organisatie efficiënter te laten werken. Onze jarenlange IT-ervaring staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Overtuigd en contact opnemen?

Remko
Neem contact op met Remko Stekelenburg
overleg tussen werknemers, vx company