menu
sluiten

Ik wil Agile software en DevOps software development

Meekomen in de digitale transformatie betekent dat jouw organisatie digitaal wendbaar moet zijn. Je bent gericht op continu verbeteren. Dat stelt eisen aan hoe de business met veranderingen omgaat en IT faciliteert: snel, flexibel en veilig. Zo is de organisatie als geheel in staat om snel te reageren op veranderende behoeftes van klanten èn blijf je de concurrentie voor. Een mooi verhaal, maar hoe staat jouw organisatie er daadwerkelijk voor? Sterker nog, hoe bereik je het gewenste resultaat?

Wij begeven ons niet op het vlak van business modelling, distributiekanalen of productassortiment. Wat doen wij dan wel? Wij maken jouw strategisch gemaakte keuzes waar. Wij vertalen jouw strategische keuzes naar de praktijk met onze core-dienstverlening #EnableAgility: het realiseren van moderne software én het professionaliseren van het software development process.

Co-creatie met #EnableAgility

Wij staan niet aan de zijlijn om te zeggen hoe jij beter je werk moet doen. Dé manier om een organisatie vooruit te helpen en digitaal wendbaarder te maken is co-creatie. Door samen te werken en te laten zien hoe het werkt, gaan jouw collega’s de voordelen ervaren en omarmen zij de nieuwe manier van werken. Met de professionals van VX Company beschik jij over alle benodigde expertises voor applicatieontwikkeling. Onze VX’ers introduceren (waar nodig) nieuwe werkwijzen, state-of-the-art processen en tooling om jouw collega’s ‘on the job’ te trainen. Zo brengen wij DevOps bij jou op de werkvloer in praktijk.

Of het nu gaat om Software Architecten, Software Developers, DevOps Engineers, Test Engineers, Business analisten, Agile coaches of Team-/Techleads. Bij VX Company zetten wij graag onze expertises in om jouw organisatie verder te helpen. Wij selecteren onze experts niet alleen op uitstekende kennis en relevante ervaring. Om veranderingen samen door te voeren selecteren we juist ook op persoonlijkheid. Door jouw professionals te koppelen aan die van ons, profiteer je van onze kennis en kunde van moderne ontwikkelmethoden en -tools. Bovendien bouw je in co-creatie zelf de benodigde kennis op, zo ben je in de toekomst niet afhankelijk van ons.

Dus, in het kort:

Wil je software ontwikkelen met het oog op de toekomst? Dan stelt dat eisen aan de manier waarop je die software bouwt en hoe die software is opgezet. Door samen te werken met onze experts zet je de volgende stap in digitale transformatie. Door jouw professionals te koppelen aan onze VX’ers, profiteer je van onze kennis en kunde van moderne ontwikkelmethoden en ontwikkeltools. Zo helpen we jouw strategie in de digitale transformatie waar te maken. #EnableAgility.

Overtuigd en contact opnemen?

Neem contact op met Tjeerd Keuning
overleg tussen werknemers, vx company