menu
sluiten

Ik wil een applicatie die mijn bedrijfsprocessen ondersteunt

Wanneer je kiest voor een op maat gemaakte applicatie, zijn er nog veel vervolgkeuzes te maken. Van functionaliteit (wat moet de applicatie precies doen?), tot esthetisch (hoe moet het eruit zien?). En van techniek (welk platform kiezen we?) tot organisatorisch (wat wil je zelf doen en wat besteed je uit?). Het traject van idee tot realisatie, vraagt om een expert die met je meedenkt. Niet alleen tijdens het project, maar ook in de jaren die volgen. VX Company is hiervoor de geschikte partner!

Software ontwerp en ontwikkeling

Wij realiseren al meer dan 30 jaar maatwerk applicaties voor onze klanten en partners. Onze ontwikkelaars en architecten zijn experts op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, infrastructuur en beheer. Wij realiseren maatwerk applicaties met behulp van DesignOps. We starten met een korte workshop gericht op jouw wensen en werken dit in een paar dagen uit tot een visueel prototype. Vervolgens kijken we samen naar de applicatie, functionaliteit en het uiterlijk. We maken technische keuzes en zorgen ervoor dat jij een goed beeld krijgt bij zowel het definitieve functioneel ontwerp als het bijbehorende budget.

vxcompanymeeting
Modern, efficiënt en future-proof

Wij maken gebruik van technieken, frameworks en componenten die het beste passen bij jouw gewenste applicatie. Waar mogelijk gebruiken we standaard frameworks en componenten, zodat jouw applicatie snel, voorspelbaar, veilig en betaalbaar ontwikkeld wordt.

Jouw applicatie is niet alleen afhankelijk van, maar ook verweven met het platform waarop het draait. Daarom zorgen wij ervoor dat de applicatie optimaal gebruik maakt van de voordelen van onder andere Microsoft Azure. Wij zijn immers Microsoft Gold Partner op het gebied van Development, Cloud Platform, Datacenter en Cloud Solutions. Zo zorgen wij ervoor dat jouw applicatie ook in de toekomst mee kan bewegen met de organisatie!

Dus, in het kort:

Wij starten ons ontwikkeltraject met het maken van een prototype, zodat ook de gebruikers weten wat ze kunnen en mogen verwachten van de applicatie. We maken daarbij gebruik van de jarenlange ervaring van VX Company, zodat de software betaalbaar en beheersbaar blijft. Wij kijken niet alleen naar de realisatie, maar ook naar de jaren waarin jouw applicatie wordt gebruikt en beheerd. Van realisatie tot gebruik en future-proof dus!

Overtuigd en contact opnemen?

Neem contact op met Erik Zeillemaker