vx company
menu
sluiten
vx company

Mijn bestaande applicatie moet onderhouden en doorontwikkeld worden

Hoe kun je snel reageren als er aanpassingen of uitbreidingen van jouw applicatie nodig zijn? En hoe houd je de kosten daarvan onder controle? Op maat gemaakte software is een goede oplossing, maar vraagt soms ondersteuning bij het gebruik. VX Company beantwoordt al jouw vragen en zorgt al 15 jaar voor onderhoud, uitbreiding en vernieuwing van op maat gemaakte applicaties.

Vakmanschap in applicatiebeheer

Bij VX Company hebben wij alle expertise en capaciteit in huis om jouw applicatie te onderhouden en uit te breiden. De applicaties die wij beheren zijn vaak door ons eigen team van professionals ontwikkeld. Ruim een derde van onze beheerde applicaties zijn ontwikkeld door onze klanten zelf of door andere IT-dienstverleners. Ook organisaties zonder eigen IT-afdeling of organisaties die afhankelijk zijn van slechts één ontwikkelaar helpen wij graag verder. Doordat we vanuit ons vaste team verschillende klanten bedienen, kunnen we voor iedere applicatie snel schakelen. Het grootste voordeel? Bij ons betaal je nooit de prijs van een werknemer die je 40 uur per week in dienst hebt. Het uitbesteden van functionaliteiten geeft je daardoor meer grip op de kosten in relatie tot de toegevoegde waarde.

werknemer, overleg, vx company
Duidelijke dienstverlening

Jouw applicatie wordt geborgd in onze software ontwikkelstraat. Daar wordt niet alleen de broncode en documentatie bewaard, maar wordt de applicatie ook dagelijks automatisch gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Maandelijks krijg je van ons een Service Level Rapportage met daarin een toelichting over de reactietijden, servicelevels en de uitgevoerde werkzaamheden.

Bovendien worden applicaties die wij beheren jaarlijks gecontroleerd of ze technisch en functioneel nog voldoen aan de eisen en wensen van vandaag. Zie het als een volledige ‘applicatie APK’. De adviezen worden door onze architect met jou doorgenomen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw applicatie altijd veilig en up-to-date is, zodat jij je kan focussen op de functionaliteit.

Certificering

Bij het ontwerpen, realiseren en beheren van maatwerk applicaties is veiligheid al heel lang een centrale eis. Daarom investeren wij continu in beveiliging en het verhogen van de veiligheid van infrastructuur, werkomgeving en maatwerkappplicaties. VX Company Applicatiebeheer is ISO 27001:2017 gecertificeerd voor:

  • Het ontwerpen, realiseren, doorontwikkelen en beheren van maatwerk software voor klanten
  • Het ondersteunen van key-users van klanten bij het gebruik van die software

Dus, in het kort:

Wij beheren, bouwen en onderhouden maatwerkapplicaties, ongeacht of ze door ons ontwikkeld zijn of niet. Wij werken met een vast en multidisciplinair team van ruim 25 professional die voor jou klaar staan. Tijdens rustige periodes worden er geen onnodige kosten gemaakt wanneer er geen aanpassingen of onderhoud nodig is. We maken samen duidelijke afspraken met gegarandeerde reactie- en oplostijden. Wij zorgen ervoor dat de applicatie altijd veilig is, zodat jij je kan focussen op de functionaliteit van de applicatie.

Overtuigd en contact opnemen?

Erwin de Rijk, VX Company
Neem contact op met Erwin de Rijk
vrouw aan het bellen achter laptop, vx company