vx company
menu
sluiten
vx company

Wat betekent Agile voor mijn organisatie?

We leven in een wereld waarin de ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Een wereld waarin complexiteit en onzekerheid over de toekomst een gegeven zijn. Vasthouden aan oude strategieën en lange termijn planningen werkt niet meer. Je blijft pas relevant voor klanten als je wendbaar en adaptief durft te zijn. En dat is nou precies waar Agile om draait.

Training en coaching

Om Agile te leren denken en werken zijn de trainingen van VX Company een ideale start. Je kunt bij ons terecht voor (maatwerk) trainingen, van beginnersniveau tot geavanceerd, van DevOps tot leiderschapstrainingen en van Scrum Master tot Product Owner en Kanban professional. We leren je alles wat er van jou verwacht wordt binnen een Agile organisatie. Werk jij binnen jouw organisatie al enige tijd Agile, maar heb je behoefte aan begeleiding om de volgende stap te kunnen zetten? Onze coaches hebben jarenlange ervaring bij veel verschillende organisaties. Van overheden en banken tot marketingbureaus en infrabouw. Wij coachen jou graag om een zo effectief mogelijke waarde te leveren voor jouw klanten.

Bekijk onze trainingen Lees meer over Agile coaching

foto scrabble bordspel, vx company man ondergeplakt met post-its, vx company
Agile transformatie

Jouw organisatie Agile inrichten betekent dat je een verandering in gang zet die niet alleen één afdeling of het werkproces raakt. Ook de bedrijfscultuur, manier van communiceren, samenwerken en leidinggeven zal veranderen. Bovendien zal jouw afdeling wendbaar moeten worden om jouw organisatie ook écht Agile in te kunnen richten. Wij helpen jou bij het vormgeven van jouw transformatie en begeleiden jouw teams en organisatie op zowel strategisch als operationeel niveau.

Lees meer over agile transformatie

Digitale transformatie

Bedrijven als Netflix, Amazon, Etsy, Spotify en Booking.com laten zien dat zij de Agile principes snappen en wat een korte time to market werkelijk betekent. Maar als je dit wilt bereiken, waar start je dan? DevOps, geautomatiseerd testen, continuous integration and deployment, rolling deployments en release experimenten zijn een aantal zaken waar je aandacht aan zal moeten besteden. Bij VX Company hebben wij alle expertise in huis om jou te ontzorgen, adviseren, trainen en begeleiden. Onze specialisten helpen je bij de implementatie van jouw digitale transformatie!

Lees meer over Digitale Transformatie

Dus, in het kort:

Om Agile te leren denken en werken helpen wij jou graag op weg. Je kunt bij ons terecht voor (maatwerk) trainingen en coaching, van beginnersniveau tot het zetten van de volgende stap binnen jouw organisatie. Wij hebben alles in huis om jou zo effectief mogelijke waarde te laten leveren voor jouw klanten. Sta je aan de vooravond van een Agile transformatie of digitale transformatie? Ook dan kun je bij ons terecht om jouw leer-  of ontwikkelpad vorm te geven. Wij begeleiden teams en organisaties op zowel strategisch als operationeel niveau.

Overtuigd en contact opnemen?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
werkneemster met thee in haar handen, vx company