Nieuw in Addappt: de Kennisbank!

Door René Kalf In Algemeen

Zoekt uw organisatie een manier om de interne kennis op efficiënte wijze te delen? Wilt u expertise over specifieke onderwerpen eenvoudig kunnen terugvinden? Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden om te reageren op interne kennisartikelen? De Addappt Kennisbank biedt al deze mogelijkheden.

nieuw-in-addappt-de-kennisbank-blog-michel

De Kennisbank biedt een verzameling artikelen die op slimme wijze geordend worden en op te vragen zijn. Via eenvoudige invulvelden geeft de auteur bijvoorbeeld aan om welk type artikel het gaat, en bij welk bedrijfsproces het hoort. Dankzij deze metadata-informatie is het zoeken op trefwoord makkelijk, maar ook het simpelweg bladeren door de artikelen op basis van bedrijfsproces gaat erg efficiënt.

Kennis is in deze tijd meestal niet statisch. Een Kennisbank van deze tijd moet dus ook de optie hebben om reacties te plaatsen op een artikel. En deze desnoods direct in het artikel te verwerken. De Addappt Kennisbank biedt precies deze mogelijkheid. De gebruikers kunnen direct op de pagina zelf aangeven wat er niet (meer) klopt in een artikel, of welke aanvulling nodig is. Dankzij een kleine workflow worden de beheerders van de Kennisbank op de hoogte gesteld; zij kunnen de nieuwe informatie doornemen en desgewenst direct verwerken in het artikel.

Mooi, al die opties voor updates en aanvullingen. Maar hoe houden uw medewerkers dan het overzicht? Ook daaraan is gedacht. De startpagina van de Kennisbank laat meteen de laatst toegevoegde artikelen, en de laatst gewijzigde artikelen zien. Zo zijn alle gebruikers snel op de hoogte.

De Kennisbank is beschikbaar voor Online (Office 365), On-Premises en hybride SharePoint omgevingen. En hij kan in uw huisstijl worden afgeleverd. Het portaal is ontwikkeld in samenwerking met één van onze Addappt klanten. Dat wil zeggen dat hij al uitgebreid in de praktijk getest is door gebruikers en content managers. Een betrouwbaar en bewezen portaal dus.

Meer informatie

Rene-Kalf-rond

René Kalf

Principal Office 365 and Low/No Code Solutions Consultant

+31 6 22 98 68 96 Stuur René een e-mail

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Dit veld is verplicht.