vx company
menu
sluiten
overleg, werknemers, vx company

over
vx company

werknemer, overleg, vx company

Dé IT-partner met de beste mensen, beste dienstverlening en hoogste kwaliteit.

Wat in 1988 begon aan een biljarttafel in een Amsterdams stadscafé, groeide uit tot wie we vandaag de dag zijn. Een IT-dienstverlener waar de beste professionals en consultants werken aan de slimste oplossingen. Een dienstverlener waar vele organisaties graag mee willen samenwerken.

Bij VX Company werken wij hard om IT-dienstverlening mooier te maken. Voor onze klanten, maar ook voor alle VX’ers zodat zij vanuit de beste werkomgeving kunnen stralen. Wij geloven namelijk dat IT voor 100% mensenwerk is. Het zijn onze professionals die begrijpen waar het om gaat en draait, die met kennis en ervaring oplossingen voorstellen en implementeren. Daarom bieden wij alles wat zij nodig hebben om met plezier te werken en zich tegelijkertijd te blijven ontwikkelen. Zo komen onze VX’ers tot de beste prestaties en blijven wij wat wij willen zijn: dé IT-partner met de beste mensen, beste dienstverlening en hoogste kwaliteit.

Data Integration & Analytics

Een toegevoegde waarde
voor onze klanten.

De VX Company Groep bestaat uit meerdere bedrijven en dochterondernemingen zoals Managed Services, Zenda Support en Arlande. Al deze organisaties samen leveren een palet aan kwalitatief onderscheidende IT-dienstverlening met toegevoegde waarde voor onze klanten. Hierbinnen is VX Company gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties. Wij leveren expertise op het gebied van applicatieontwikkeling en -beheer, business intelligence en advanced analytics, Agile coaching en training en OpenVMS of Linux. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten.

Zijn er bij een project extra handen nodig omdat je zelf de capaciteit niet in huis hebt? Geen probleem, want ook dan staan wij voor jou klaar! Wij leveren IT–expertise om elk project of elke opdracht tot een succes te maken.

Ontdek onze dochterondernemingen
toetsenbord, hand, vx company

Onze certificeringen

De juiste vakkennis is voor een IT-bedrijf van essentieel belang. Daarom investeren wij continu in de ontwikkeling van onze professionals. Zij zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en technologie en zijn bovendien up-to-date gecertificeerd. VX Company is NEN4400-1 gecertificeerd en NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd voor:

  • Het ontwikkelen, integreren en beheren van IT-infrastructuren en applicaties op project- en consultancybasis
  • Het verzorgen van IT-gerelateerde opleidingen of trainingen en coaching
  • Het werven, selecteren en/of bemiddelen van IT-professionals voor de duur van IT-projecten
  • Het verzorgen van de contractafhandeling en bijbehorende administratie

 

Veiligheid

Bij het ontwerpen, realiseren en beheren van maatwerk applicaties is veiligheid al heel lang een centrale eis. Daarom investeren wij continu in beveiliging en het verhogen van de veiligheid van infrastructuur, werkomgeving en maatwerkappplicaties. VX Company Applicatiebeheer is ISO 27001:2017 gecertificeerd voor:

  • Het ontwerpen, realiseren, doorontwikkelen en beheren van maatwerk software voor klanten
  • Het ondersteunen van key-users van klanten bij het gebruik van die software

Onze partners

Wij werken in nauw contact samen met onze klanten én samenwerkingspartners. Wij zien onze partners als waardevolle ondersteuning van onze dienstverlening en professionals. Bij VX Company hechten wij veel aan de kennis en ervaring binnen onze branche van:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen door VX Company

Door de ontwikkeling van een applicatie voor hulporganisaties in Zuid-Afrika steunen wij al sinds 2006 de lokale bestrijding van AIDS en HIV. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld. Een wereld die het voor vertegenwoordigers in Rwanda mogelijk maakt om op hun smartphone de registratie te verzorgen voor huishoudens die gebruik gaan maken van LED verlichting en zonnepanelen, in plaats van gevaarlijke en milieuonvriendelijke petroleumlampen.

Meer informatie over vx company?

michel flens, vx company
Neem contact op met Michel Flens
overleg werknemers, vx company