De European SharePoint Conference 2017: Wij zijn erbij!

Door Willeke de Rooij In Microsoft, Samenwerken

Over een kleine twee weken is het dan zover, de European SharePoint Conference). Van 13 tot en met 16 november staat Dublin volledig in het teken van SharePoint en Office 365, en VX Company mag daar natuurlijk niet ontbreken. Bas Nielander (SharePoint Developer) en Michel Verwijmeren (SharePoint Consultant) nemen deze honneurs waar!

Met een groot aantal interessante sprekers en organisaties (onder andere Sharegate, Nintex en LiveTiles) gaat het vast en zeker weer een mooie week worden, waarin natuurlijk zoveel mogelijk informatie mee naar huis wordt genomen. Waarbij Michel zich voor het grootste gedeelte zal focussen op de IT-Professional en Business-gerelateerde sessies, zal Bas veelal in de verschillende IT-Professional en Development-sessies te vinden zijn.

Zelf niet aanwezig maar wil je wel op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SharePoint en Office 365? Geen nood! Gedurende deze week zijn Bas en Michel te volgen via Twitter (@basnielander en @mverw), worden de tweets ook geplaats op het account van VX Company (@vxcompany) én houdt natuurlijk onze blog in de gaten voor extra informatie!

Meer informatie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Dit veld is verplicht.