Applicatiebeheer in quarantaine

Door Erwin de Rijk In Algemeen, Applicatiebeheer

De weken sluipen voorbij en de quarantaine duurt voort. Gelukkig gaan de werkzaamheden grotendeels gewoon door. Zo ook voor de afdeling Applicatiebeheer. Ondertussen zitten we alweer zeven weken (sinds vrijdag 13 maart) in quarantaine. Dat zijn bij elkaar 49 dagen, wat weer 70.560 minuten zijn, wat weer 4.233.600 seconden zijn en wat neerkomt op 13,39% van heel 2020. Maar in die zeven weken hebben we zeker niet stilgezeten:

  • We hebben over de verschillende teams in totaal zo’n 112 stand-ups gehad om de klanten en de lopende projecten door te nemen en de dag te starten.
  • We hebben twee kennisdelingssessies gehad over Health monitoring.
  • We hebben vier project offertes de deur uitgedaan waarvan er al twee gegund zijn. 
  • We hebben een show in het leven geroepen genaamd: “VX Cribs”, waarin collega’s hun huis, tuin (met bubbelbad) en whiskey verzameling laten zien. Na een succesvolle pilot aflevering volgden er nog vijf afleveringen. De show is zo’n succes dat we alweer bezig zijn met seizoen twee!
  • We hebben twee personeelsmeeting’s gehad via Microsoft Teams, waar het grootste deel van de afdeling bij aanwezig was.
  • We hebben al vijf VrijMiBo’s achter de rug en zelfs vlak voor Goede Vrijdag een DoMiBo!
  • We hebben vier quizzen gedaan (van Pictionary en films raden tot muziek herkennen).
  • Bij elkaar zijn we geschat zo’n 25 kilo aangekomen door de nabijheid van barbecues, koekjes en chips (dit is exclusief de toename bij mijzelf waar ik geen uitspraken over wil doen 😉).

Naast al het barbecueën en het geklus in huis hoeven we ons deze maand zeker niet te vervelen. Mei wordt namelijk een drukke maand waarin we veel belangrijke releases en functionaliteiten zullen opleveren voor onze klanten. 

Over VX Company
VX Company is thuis in alle facetten van maatwerk software
. Of het nu gaat om applicatieontwikkeling of beheer, bij ons op locatie in Baarn of in co-creatie met medewerkers uit jouw organisatie. Wij zorgen voor state-of-theart software en alles wat nodig is om die software te realiseren. Onderhoudbaar, zodat aanpassingen snel kunnen worden doorgevoerd en voorbereid op externe verstoringen. Meer informatie? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Meer informatie

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Managing Director Applicatiebeheer

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Dit veld is verplicht.