Banner - VX Company

Java

Applicatie projecten & beheer onderhoudt en beheert Java applicaties. Dit zijn vrijwel altijd Enterprise applicaties die een primaire rol vervullen in de business processen bij u als klant.

Kennis, kunde en ervaring

Er zijn verschillende redenen waarom het ontwikkelen en beheren van Java applicaties aan ons wordt uitbesteed. Niet iedere organisatie heeft de mogelijkheid om de kennis rondom Java up-to-date te houden. Ook kan niet iedere organisatie zich een compleet Java team veroorloven die de applicatie continu beschikbaar houdt. Wij van Applicatie projecten & beheer beschikken over de Java kennis, kunde en ervaring waardoor wij in staat zijn om de beschikbaarheid van uw Java applicatie te garanderen.

Naast het beheren van uw Java applicatie verzorgen wij ook uitbreiding en nieuwbouw. Wij werken met een Agile aanpak en schakelen ook waar nodig professionele testers in van onze Test unit. In de Java wereld werken wij met PostgreSQL en MuleSoft en hebben wij veel ervaring met Enterprise Service Bus (ESB) applicaties. Wij gebruiken SonarQube om de kwaliteit van de ontwikkelde software te controleren en te verbeteren.

Heeft u een Java applicatie waar u zich zorgen maakt over het beheer en onderhoud? Neem dan contact met ons op. Door een Applicatiecheck uit te voeren kunnen wij een compleet beeld vormen over de applicatie. Na deze check krijgt u een advies waarin aandachtspunten staan, maar ook een omschrijving van onze diensten en het maandelijkse bedrag wat daar bij hoort.

Check de status van uw Java applicatie

Wilt u weten wat de huidige status is van uw Java applicatie? Vraag dan de Applicatiecheck aan. Wij onderzoeken hierin onder meer de versies van producten, patchlevels, mogelijkheden van nieuwere versies en de staat van uw applicatie. Na dit onderzoek brengen we een advies uit op basis van mogelijke verbeterpunten. ​

Doe de Applicatiecheck

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Applicatiebeheer? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Managing Director Applicatiebeheer

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company