terug naar overzicht

14/02/19

Insight insight

.NET Werken bij VX Company

Folkert Steenmeijer

+31 35 539 09 09


14/02/19

Alweer een jaar VX Company in Groningen

Nu ik een dik jaar bij VX Company in Groningen aan de slag ben, is het tijd om eens terug te kijken naar de voorgaande periode. Waarom wilde ik ook weer overstappen en hoe heeft deze overstap uitgepakt?

Mijn belangrijkste reden om over te stappen was dat ik bij mijn vorige werkgever (een ‘groot’ IT bedrijf ) de persoonlijke touch miste, deze persoonlijke aandacht heb ik bij VX Company absoluut gevonden.rnrnWat me vanaf het begin is opgevallen is dat VX Company een echt mensenbedrijf is, wat volgens mij komt doordat er veel echte mensenmensen werken. Ik herken bij mijn collega’s de passie voor het werk dat ze doen. Niet alleen bij de ‘techneuten’ maar overal, in de ondersteunende afdelingen en in de directie. Iedereen is met aandacht en zorg bezig met hun werk.rnrnDaarnaast proef ik een grote nieuwsgierigheid. Naar nieuwe technologieën, maar ook naar elkaar en naar klanten. Wie ben je, waar kom je vandaan en wat drijft jou? Deze nieuwsgierigheid heb ik zelf ook, ik vind het leuk om bij klanten aan de slag te gaan en te ontdekken hoe ze werken en waarom.rnrnVX Groningen is voor mij ideaal omdat het aan de ene kant echt VX Company is, maar de klanten vanuit noord Nederland bedient. Doordat het nog een kleine club is, heb je ook veel invloed op zaken als: “bij welke klanten willen we zitten” en “welke technologieën vinden we interessant om ons op te focussen”.rnrnNa mijn indiensttreding ben ik me gaan verdiepen in Angular, wat een interessante aanvulling is op mijn .Net kennis. Samen met mijn manager zijn we op zoek gegaan naar een klant waar ik deze kennis kan toepassen en uitdiepen. Op dit moment ben ik bij een energieleverancier ingezet als applicatieontwikkelaar. Met een scrumteam bouwen en onderhouden we Oracle/.NET/Angular applicaties.rnrnMisschien denk je na het lezen van bovenstaande: ‘Hé, dat klinkt ook wel als iets voor mij’ Stel je eens voor dat je zou gaan werken voor een werkgever die met net zoveel passie bezig is met jou en jouw ontwikkeling als jij met je werk. En dan ook nog eens vanuit Groningen!rnrnu0026nbsp;

Delen