terug naar overzicht

24/03/17

Insight insight

Werken bij VX Company
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


24/03/17

VX Company is like a box of chocolates

Nooit eerder vergeleek iemand het leven bij VX met een doosje heerlijke, ambachtelijke bonbons, mijn moeder al helemaal niet. Maar ik doe het hier wel. Neem er maar eens rustig eentje in gedachten. Niet zo’n goedkoop zakje met dertien in een dozijn pralines. Nee, zo’n glimmend doosje met een strikje erom, van de meesterpatissier. Met als je het opent een assortiment meesterwerkjes erin. Stuk voor stuk heerlijk, stuk voor stuk woest aantrekkelijk, stuk voor stuk verrassend. Kun je het je voorstellen? Mooi, dan vertel ik je graag meer.

Krokant van buiten, zacht van binnen

Wij geloven dat IT voor 100% mensenwerk is. Het leuke aan mensen is dat ze allemaal verschillend zijn. Ieder heeft het in zich om als het ware een unieke, heerlijke bonbon te worden. Maar dat gebeurt niet vanzelf. Bij VX is er een delicate balans tussen aandacht voor de “harde” technische skills en “zachte” menselijke en communicatieve skills, die leidt tot een uitzonderlijke voedingsbodem voor talent. Daardoor ga je als vanzelf groeien in een richting die voor jou persoonlijk goed is. Word bijvoorbeeld krokanter door te opereren in een gilde en te sparren met specialisten uit een omringend vakgebied. Word lekkerder van binnen door persoonlijke coaching of een middagje tekenen en kleuren.

Verrassend

Verbinding met elkaar voelen vind ik heel belangrijk in een bedrijf. Het traditionele beeld van detachering met af en toe een verplichte meetup na werktijd is niet wat ik daaronder versta. Daarom vind ik het heerlijk dat VX vele manieren kent om collega’s te ontmoeten. Het leidt tot verrassende en verfrissende gesprekken, die voor mij de dagelijkse technische omgeving perfect aanvullen. Drink eens een bakje bij de VX koffieautomaat, loop binnen bij onze altijd aandachtige backoffice of vertel de directie met de benen op tafel wat er beter kan. Er is altijd een luisterend oor van mens tot mens.

Proeven?

Kom een keer langs! Ik ben erg benieuwd. Nieuwe mensen leren kennen vind ik een van de leukste dingen die er zijn. You never know what you’re gonna get!

Delen